fbpx

Belvedere Vodka

Belvedere vodka er et af de mest kendte brands inden for vodka-verdenen, derfor har vi samlet et godt sortiment, til billige priser!

Belvedere tager deres ansvar for at hjælpe med at pleje miljøet ganske alvorligt. Virksomheden opretholder strenge standarder for håndværk af høj kvalitet, miljøansvar og positive brandværdier. Som en del af det globale samfund søger de at hjælpe med at gøre en forskel for dig generationer, der skal følge.

Vi elsker eksklusivitet

Hos Purelux er vi glade for Belvdere vodka, derfor har vi  samlet alle vores flasker på et sted, men skynd dig, de bliver hurtigt udsolgt.

Leder du efter limited edition flasker? Så tjek dem her!

Hvis du leder efter nogle produkter selv, skal du bare kontakte os her, og så kan det være, vi kan få flasken hjem til dig.

Vidste du…

Belvedere vodka-salg faldt under deres konkurrence, da de opretholdt deres traditionelle tilgang til reklame. Selvom salget begynder at stige, bestemte marketinganalytikerne, at en ny reklamestrategi var for at øge kundernes interesse. Virksomheden besluttede, at lavere salg var tilstrækkelig grund til at ændre deres tilgang til reklame. I stedet for blot at omfavne den traditionelle reklamestrategi, var noget mere moderne og trendy i orden. De forsøger at markedsføre med brand ikke kun med en sexet ny appel, men også som en vodka, der enten kan være uptown eller downtown, hvilket vil åbne det op for et større tværsnit for befolkningen af vodkadrikkere