fbpx

Dom Pérignon

Dom Pérignon, alle har hørt navnet. Selv hvis du ikke personligt har poppet en flaske, ved du højst sandsynligt, hvad det er. Navnet frembruser luksus og overbærenhed: et glas vintage Dom nippet ud af en krystalfløjte med en side af kaviar. Alt mens man slapper af i et skummende boblebad selvfølgelig.

Dom Pérignon er definitionen på luksus.

Spørg hvem som helst, om de kender til Dom Pérignon. Selvfølgelig gør de det! Det er jo luksus i sig selv!

Huset frigiver hver årgang tre gange. Den første udgivelse er typisk omkring ni år, den anden omkring 18 og den tredje omkring 25. Denne tidsalder på læse giver vinen kompleksitet og rigdom, smagsmæssigt. De fleste flasker med uden specielt navn er flasker med første frigivelse, men hvis en flaske har “P2” eller “P3” på folien, ved du, at det er henholdsvis en anden eller tredje frigivelse.

Hvis du leder efter nogle produkter selv, skal du bare kontakte os her, og så kan det være, vi kan få flasken hjem til dig.

Viser alle 7 resultater

Vidste du…

Chef de grotte af Dom Pérignon, i øjeblikket Richard Geoffroy, fremstiller og frigiver kun vinen i årganger, der bliver ældre end 20 år. Som regel producerer han ikke mere end seks årganger hvert årti.

I Champagne er kun visse vinmarker klassificeret som Grand Cru, og en Champagne må kun fremstilles af disse vinmarker for at kunne klassificere som Grand Cru Champagne. Dom Pérignon er lavet med mange druer fra Grand Cru vinmarker, men hver blanding inkluderer altid druer fra den oprindelige grund i Abbey of Hautvillers, der er klassificeret som Premier Cru-frugt. Derfor kan champagnen ikke kaldes en Grand Cru.