fbpx

Moët & Chandon Champagne

Moët & Chandon klassiske Moët Impérial er lavet med den traditionelle trifecta af champagnedruer: Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier. Men det er ikke hele historien. Disse druer er samlet fra hundreder af pakker (grunde inden for en given vinmark) beliggende i hundreder af landsbyer i den kalkrige Champagne-region. Så mens komponenterne er enkle at navngive – tre klassiske druer – er samlingen af ​​Moët Champagne en kompleks proces, der afspejler en mosaik af terroir.

Moët & Chandon er højkvalitetschampagne

 

Når vi talte om ”luksusidentitet”, var det ikke kendt for nogen anden end Napoleon Bonaparte at have fejret sine sejre med hans sprudlende valg, Moët & Chandon. Napoleon mente angiveligt Jean-Rémy Moët på skolen som en ung mand, og forholdet fortsatte i årenes løb, drevet af Napoleons vane med at strømpe op på bobler før hver større militære kampagne, idet han begrundede, at ”[i] en sejr, fortjener man det, i nederlag har man brug for det. 

Moët champagne er høj kvalitet og deres udbud er stort – vi har sørget for en del forskellige flasker her på vores side, så tag et kig på vores sortiment!

Hvis du leder efter nogle produkter selv, skal du bare kontakte os her, og så kan det være, vi kan få flasken hjem til dig.

Vidste du…

Moët & Chandon skubber luksus drikkevarer. De er producenterne af Dom Perignon, der officielt lancerede mærket i 1921 som en luksuriøs vintage Champagne. De laver også Hennessy Cognac, som de begyndte at producere i 1970’erne. Dom Perignon produceres dog kun under gode årgange og tager over et helt årti til at modnes, og det er grunden til, at den seneste tilgængelige vintage er Dom Perignon 2009 (selvom du er heldigere med at få den fremragende 2008-årgang).